Ons Bedrijf

De Roy Vlees is een familiebedrijf dat reeds in 1954 werd opgericht door Filemon De Roy. In 1989 werd door de tweede generatie een nieuwbouw geplaatst die nog steeds aan de huidige EG norm voldoet. Vanaf dat moment nam Jan De Roy de touwtjes in handen.

In 2004 gebeurde een aanpassing en uitbreiding van het gebouw. Ook in 2018 volgde een belangrijke uitbreiding en grondige modernisering van de installaties. Deze uitbreiding kwam samen met de intrede van Wim De Roy. Na het overlijden van Filemon De Roy zijn sindsdien opnieuw 2 generaties actief in het familiebedrijf.

Controle ▼ Locatie ►


Controle en Tracering

Het rundvlees dat bij ons wordt verwerkt, is onderworpen aan strikte interne en externe controles gedurende het hele proces. Op deze manier kan permanente kwaliteit worden gewaarborgd. Versheid en houdbaarheid zijn dan ook garanties voor de klant.

Leveranciers worden zorgvuldig uitgekozen en alleen de beste runderen worden aangekocht en verwerkt. Het bedrijf is onderworpen aan permanente controle door veeartsen van het Federaal Voedselagentschap (FAVV) om de kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid van ons rundvlees te garanderen.

Tenslotte is onze kwaliteitsverantwoordelijke sterk betrokken bij het verwerkingsproces.
Voor vragen of inlichtingen kan hij worden gecontacteerd:

John Van Roy
Nutricert GCV
+32(0)495 21 95 41